Monday, January 4, 2016

Pelangi sentiasa ada

Morning

berkobar kobar ke pasar dengan my roomie.but at last, pasar tutup rupanya.tet

pusinglah satu taman,cari kedai runcit,pergi kedai runcit yang dekat blakang gate UTM ni,
cooked breakfast,nasi goreng again.
but this time variety sikit.
*fish cake,kubis,carrot.sos tiram,bawang putih n bwg merah


lunch
since i am  a veggies now,agak susah jugalah nak makan apa,banyak benda kena avoid.thus i just cooked sayur.goreng tempe as source of protein.sedap makan begitu sahaja :P

sayur sawi pak chooy*jagung comel*carrot
benda benda ni semua sedap dibuat half cooked.sayur pak chow just masuk last stage and waktu tu dah tutup api.oh ye,dont forget to put tepung jagung untuk likatkan kuah itu.




went to PKU( Pusat Kesihatan UTM) again.This is the forth time i guess.Before this dapat Dr yang sama,yang kurang gemar bercakap (_-_)kita tanya sepuluh patah Dr jawab sepatah ".x pe,maybe dia penat kot,aku dah pesakit ke bape agaknya.

but today,i am totally satisfied with the Dr.cause he answer my questions brilliantly with science logic.

what i can say here is, Eczema + asthma +resdung =saling berkait

Thank you Dr.Ops,thanks Allah,temukan daku dengan Dr yang baik,sebelum pergi PKU,sebenanrnya dah doa"tolonglah temukan daku dengan Dr yang baik" sebab Dr kat PKU tu mostly x gemar bercakap.x tahulah sebab apa.


Subhanallah,semalam tengok QU Puteh,hari ni tengok Datuk Aliff Syukri Kamarzaman,  terlajak laris pula.tootally inspiring.Muda lagi,dah bergelar jutawan.


Last skali nak buat review tentang product innisfree which i am using it right now and its awsome.Five stars!!!!

This innisfree set i bought in Korea.It really moisturize my skin .(*_*)

1. The green tea seed serum
2. The green tea seed cream

What i felt after using this product is,i think my face is much more smoother than before.Flawless skin is still on the way :P tengah workout lagi. kkkkkkk



Thoughts for today -stalk instagram Dr. AFL, sweetnya,subhanallah .comel pulak tu .kkkkk




No comments:

Post a Comment