Friday, June 24, 2016

somebody remind me to update this :Buddies second semester 2015/16




#brunei #MAS #Indonesia


alamak,kenapa rapat sangat niyh,kan ak dah tersepit.aigoooo


bastian from german. 



 and many other countries :)


hidup ibarat roda.berilah bantuan semampunya

berbuka puasa with ofismate.

Actually dah lama dah.but,nak update juga.cause in this blog my memories lies.

my simedarby ofismate brought me here. delicious!!!! rated 10/10

cinca 진짜

#salam noodles
#thank you guys for welcoming me :) as i m the only one trainee here. huhu video


You guys should try!!!


maybe my ofismate dont really know me yet.they said saya pendiam .kkkkkk


After iftar i prayed at Masjid Putrajaya.Nikmatnya.Aircond. :)

alhmdulilah.alhmdulilah.alhmdulilah

then,look what i found.somebody "tegur" me.


its my junior.MOZAC junior.ya,actually the world is small.

pi mai pi mai tang tu juga nah


#kecantikan itu bukan milikku #hanya pinjaman semata mata :)







yesterday s story


alhamdulilah. Tn Azshariq and his wife treated me with iftar. They came from sg buloh to UPM just to picked up me.

I m touched.Speechless.They are so kind.Saya doakan perjalanan both of them dipermudahkan dan dberkati :)



بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــيم.

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وَعَلَى آلِ مُحَمَّدٍ

Ya اَللّهُ :-

Berilah orang yang berbuat baik kepadaku iman yang sempurna ,
 ampunilah dosa kami serta dosa ibubapa, keluarga dan sahabat kami,
kurniakanlah ilmu  bermanfaat,
rezeki yang halal,
anak yang soleh,
 tali silatulrahim yang tidak terputus di kalangan kami,
 usia yang berkat, doa yang mustajab,
 hajat yang tertunai, hutang yang terbayar,
keselamatan serta kesihatan yang terbaik dan mati dalam keadaan husnul khatimah.

وَالْحَمْدُ ِللهِ رَبِّ الْعَالَمِيْنَ.
Aamiin ya Allah...






Awsome!!!Borak borak while waiting for iftar.In the meantime,sempat juga aku promote Vitamin C NLEE BEAUTY,.yA.only my friends know how i am .how talkative i am.I just like to share anything that i feel would benefits us.Like consuming the vitamin c. So far,i m entering the second bottle of the vitamin c and i think my hand is getting fairer.

i ve tried the VITAMIN C NLEE BEAUTY.HOW ABOUT YOU DEAR?

:o 

CONTACT ME AT 013 6314809
to buy the vitamin.melepaslah siapa yang x cuba :P



both of them pesan,jgn bercinta before kawin,buang karen aja.
baiklah!!!!ai ai sir!!!



Saturday, June 18, 2016

post late a day






Wednesday, June 15, 2016

UPM -MTDC















SYOKNYA dapat tumpang ofis molecular breeding ni. I hope i can ve my own office one day. Nak belit tidur bawah meja pun boleh. Ya Allah tengah hari tadi ngantuk sangat,tertidu kat kerusi tu kot. Aku ingat ak sorang je yg tidur kat kerusi,rupanya akk ofis tu lagi mantopp!!! Siap berdengkur lagi. kah kah. funny. senyum sendirian.