Monday, October 26, 2009

i am studying very hard at home try this web:
one-school.net

Friday, October 23, 2009

ak da balik


i am going to miss u all..jenesys programme kohort 5 2009.ishikawa group







jalan jalan di tokyo


ouh ciannye ak pc kat umah ad mslh....kena pi cc...blk jepun..pressure sudah mmbebani kpala....final examm...ensem btollah ak x bc pape lg ni......jenesys kohort 5 is the best...walaupun kami terdiri drpd lima jenis skola.....yg paling best ialah ishikawa......yeah 35 sring berlaku antara koordinator....bak kata ooi sensei,,sesape yg x taw 35 tu ap.....,,,biarlah menjadi rahsia terkubur ishikawa.......bestnyee.....nanti ak smbung ag.....i am back....setiap kali,,mesti kt akn berada dlm dilema betol x?cuba pkirkan sebentar....ni kena wat solat istikharah slalu ni.....agar dpt buat sebaik2 keputusan...waa tetiba rase nak nangis.,.,lpas ni tention nak exam...syllabus ak x abes blaja......ya ALLAH tolongi ak,.....ak nak sambung cerita di tokyo...moments paling best waktu mlm ke2 berada di tokyo,..,ktorg plan nak pi kedai hyakuyen...journey pun bermula...adam..herman..zakwan..ak...zee..ustazah berjalan kaki dari shinjuku washington hotel menuju ke kedai 100 yen.,,..,memula gerimis tetiba hujan lebat,..,.ktorg pun berlari2 dlm hujan,..,nihongjin pun plik tgk ktowg..hahaha..yg x bley blahnye.....bebudak laki yg bawa ktorg ni terlupa jln....dgn keadaan hujan leabt ktorg pun berteduh jap...akhirnye adam teringat ketam besar ad kat kedai2 dekat situ.,.,akhirnye ktorg pun jumpa kedai seratus yen....when i enter there is nothing"this is not what i am imagine".haha..ape2pun semuanye dah jadi pengalaaman...

Saturday, October 10, 2009

ahad

fuh skang ak kat umh sepupu kat mantin..ari ni kena kumpul kat concorde inn KLIA..sorekara watashino sepupu anta ke sana..alhamdulilah segala persiapan tlah selesai..trimas kpd pihak skolah yg tlah byk membantu ak terutamanye kpd boey sensei dan azaman sensei dan x lupa juga kpd cikgu hussaini..dan cikgu2 yg tlah membantu secara langsung dan tidak langsung..domo arigatou...ak bw kain pelikat..baju kurung .,.kuih raye dan bende yg bley lekat2 kat refrigator tuh utk kasi kat foster family ak nanti..ishikawa e ikitai...