Thursday, December 31, 2009

epi new year...mlm td maen chess ngan akim..sempena nak balik esok maen lah kejap chess ngan die...pagi dlm kol 11 td dak akim blk..mntak2 die x tersesat..bila mak nak ajar camne nak pi btg benar die mcm mls nak dengar"tp although die mcm keras kepala skit..nasiib baek dgr ckp ak..hihi..ktowg slalu komplot..boycott dak adekk...haha...erm..pelik3....adnin tetiba amek jarum ngan benang pastu die mcm nak wat gelang...ak tanye..adnin nak buat ap tuh?adnin nak buat lailahaillaallah..ouh nak buat tasbih..haha..yg klakanye die guna manik..adnin mn bley guna manik..manik ni kecik....x pe kak..then dgn sungguh2..die siapkan..33 biji kesemuanye..akhirnye terbentuklah sebuah tasbih.....td dak akim blk mcm biasa naek bas..dak pukul 4 ptg x tipon2.....bertuah btol bdk ni...ktowang semua da risau..maklong pon die x tipon...ish..ish...dlm kol 5 lbh ak dpt panggilan...dr akim...alhamdulillah..igtkan da kena culik ke td..akim2...akim..bertuah btol..die kate sengaja x nak tpon mak..nak buat surprise kot..haha...alih2..da sampai kat umah mak long

Tuesday, December 29, 2009

usaha sehabisnya halilah..jgn menyerah pd nafsumu

Wednesday, December 23, 2009

wa kejapnye

ag bape ari jer nak skola..x best tol...cuti byk mn pon x kan cukup lilah oi....and kena berjuang sehingga kehabisan tenaga..dah le jatuh klas..effort tu h kena lbh ckit, dr org laen...diorang da pandai x pe....kt sbg slow learner kena rajin ckit...x pe lilah ckit jerk....usaha!!!usaha!!!!ak pasti bley yakin!!!!:0cuti ni alhamdulilah ad senior ku yg rajin mengajar ku add math tetapi agk susah ckit coz guna doodle..thanks sgt2....arigatou ne...semoga allah memberkati die..

Thursday, December 17, 2009

selamat menyambut maal hijrah..semoga halilah akan tross berusaha tanpa rase jemuu dan buatlah dalam keaadaan  istiqamah..ko berkatilah usahaku ini ya allah

Monday, December 7, 2009

tadaima!!!!i am home....

AllAHUAKBar.........AllahUAKBAR........ak baru blk ari ni..penat gak..travel yg agak jauh iaitu ke rumah sepupuku  di seremban..alhamdulillah semalam ak da amek jlpt...pendengara quite hard....sbb ak x phm sgt ap yg die ckp..bkan ak x dgr...tp x phm...ermm slame ak berada seminggu di rumah sepupuku,ak agk sedey kerana internet line kat kwsn tu  rosak...waaaaa..........jlpt nye past year question dah le ak smpan sparuh dlm email..x dpt lah buka ak bc je ap yg ad dlm buku..ad hikmah ni....ap2 pon ak da past exam tuhh...no more nihongno hong..hak3.......i am freee....borink gak da lame x blogging..sorry kpd kengkawan  yg ak x bls msg or ym....maafkan ku ok?tp syok gak duduk sane..melayan intesar yg baru berumur satu tahun lebih tuh.....byk kerenah tol...biaselah bdk kechik..hak3.....