Monday, August 24, 2009

coretan ceritera kisah hidupku

erm.,.kat cni ak nak komen psl exam mid term ari tu.,ish,.,ish apele nak jd,. add fail.,,..namun ak x kan klh utk kali yg seterusnya.,.,ak akn bangkit.,.come on halilah~!!u can do it.,,.physic ..chemist...bio... ag x bley blah c5 jer.,..memang x patut tol..ak pun x taw nape ak x skor.,.mungkin ad hikmah semua ni berlaku cuma ALLAH belum tunjukkan lagi kepadaku..,tp kekadang stress jugak blaja macam nak rak tp result hampeh.,.,mungkin cara pmbeljrn yg x konsisten,.,.tp ap2 pun ak tetap tnmkan dlm diriku yg ak msh boley mengatasi semua ini kerna ak percaya ALLAH tlah berfirman"ALLAH tidak akn mnguji umatnya jika tidak mampu"melainkan dgn kemampuannye.,lbh kurang mcm tu lah ak slalu bace ayt ni dlm al mathurat that"s why ak percaye ak msh bley lakukan,.,psl test tu plak yg x bley blah paper physic..rase cam nak koyak jer paper tuh.

No comments:

Post a Comment